Quan em comparo amb

En Mark Zibert és un canadenc alt, musculat, ric, amb talent i tantes coses a fer que no li queda mai temps per estar enfadat.

Conec en Mark des de fa set anys i encara que m’agradaria que fós més amic meu del que és, puc dir que si el truqués m’agafaria el telèfon i que veure el que fa em serveix com a estímul per no beure més del compte.

Per un extra de motivació un cop cada uns quants mesos comprovo la seva data de naixement i la meva.

Quan en Mark tenia trenta anys va fer una campanya per les olimpides de Beijing que és una de les millors campanyes que he vist. Agafa la Xina i la transforma en un anunci. Segur que en Mark ja era en un bon lloc prèviament perquè sinó ningú li hagués fet aquell encàrrec. Però la va clavar i tot va explotar.

ImageImage

El Mark fa anuncis. Si quina cosa. La qüestió és que els fa d’una manera que per exemple el meu amic Jeroni és capaç d’identificar. A mi no em passa perquè una veueta dins meu em diu “no siguis ridícul, el fet que l’anunci t’agradi i que admiris el mark no vol dir que necessàriament l’hagi fet ell”. Bé , doncs moltes vegades sí.

Voldria veure una ficció feta pel Mark. De la mateixa manera que tinc pendent de veure la que va fer en Romain Gavras. Són mestres del visual i seria fantàstic si tinguèssin una bona història d’un bon guionista.

Una darrera pastilla motivacional

**Paul Thomas Anderson (1970)**
Boogie Nights (1997)
Magnolia (1999)
Punch-Drunk Love (2002)
There Will Be Blood (2007)
The Master (2012)

Tota civilització ha tingut herois. La seva existència és necessària per tal de tensar-nos, estirar l’espina dorsal, treure pit i aixecar la barbeta no com un gest de vanitat sinó per poder mirar amunt i veure els qui ja hi ha.

Nota: Sé que molta gent té la paternitat com un mèrit. Bé, sembla un munt de feina i una font de coses boniques i amor però com a excusa per no arribar em sembla poca cosa.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s