Cadenes d’errors

La gentetat estem molt preocupats per com aprofitar més el nostre temps. Fa uns mesos vaig experimentar amb no ingerir alcohol. Fabulós. Un espectacle de multiplicació del temps i els no-pans que per desgràcia no va durar massa. Un amic s’ha fet vegà i em comenta que les digestions i els retorns a la vida de després de menjar s’han escurçat i que se sent més feliç i més lleuger. La gent córrer. La gent medita, la gent es quantifica, la gent es cronometra, tot plegat per tenir una vida més plena.

http://www.fourhourworkweek.com/blog/2013/02/01/case-study-what-does-a-real-4-hour-workweek-look-like-with-a-family/

El que no he trobat en els posts sobre productivitat és alguna tècnica que permeti minimitzar els errors. Els errors s’encadenen. Fas una cosa malament i la resta les fas malament.

Exemple. Ahir. Em llevo, me n’adono que no duc targetes per la visita, faig una mica tard, no trobo la màquina de comprar bitllet al S-Bahn, entro sense pagar, m’enxampen, pago la multa, suo, faig pudor, començo la reunió amb poca confiança, acabo la reunió amb confiança mitja, em confonc amb una Strasse enlloc d’un Allee, faig tard altre cop.

Hi ha una part que és auto-coneixement. Faria- faríem?- menys errors si detectèssim els nostres estats d’inestabilitat- nervis, ressaca, irritabilitat- i fóssim capaços de gestionar-los abans. Alguna aplicació tecnològica que controli el meu pols i que detecti quan estic a punt de cometre un error?

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s