MIG CAMÍ – temps de lectura 90 segons-

Aquest any faig 33 anys. Bastanta gent de qui n’he llegit llibres va morir abans de fer-ne 70. Per tant d’alguna manera sóc a mig camí. Cap motiu per a l’angoixa.
De les coses que pensava que faria quan era més jove n’he fet poques. He escrit de forma poc consistent i n’he après menys del que pensava. He viatjat poc. En canvi m’he enamorat varies vegades i crec que he après a estimar. He après. Sóc menys egoísta, escolto més, sóc molt més conscient dels meus límits i a la vegada menys condescendent amb mi mateix. No seré un gran home de negocis perquè no estic disposat a posar-hi les hores que calen ni a fer els sacrificis necessaris. Vull tenir parella i estimar-la quan menys ho mereixi i ser prou fort com per no mirar primer per mi. Vull tenir fills. M’atreviria a viure a Alemanya lluny dels meus amics. He après que fer esport m’ajuda a fer feliç i m’han començat a interessar els ordinadors i les matemàtiques – potser una mica massa tard per fer-ne una forma de vida però no prou com per no gaudir-ne. Sóc plenament conscient que aquest text sona a testament i també que ben poca gent el llegirà. No passa res. A mig camí alguna cosa es posa a lloc. Em segueix fascinant gent com el meu amic Lluís o el noi del Tynan (http://tynan.com/). Procuro no ser massa dur amb la gent. Vull que Catalunya sigui independent d’Espanya però no voldria que repetim els mateixos errors ibèrics de l’arrogància i el simplisme. M’agradaria no veure sang de gent que estimo vessada. Sóc conscient de les hores perdudes. Estimo a un munt de gent i cada Dijous dino amb la meva àvia.

Advertisements

Un pensament sobre “MIG CAMÍ – temps de lectura 90 segons-

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s