LA CATALUNYA DOBLE FILA (temps de lectura 00:00:59)

Intrèpids que creuen per on no hi ha pas de vianants sense mirar i s’alteren quan un cotxe els passa arran, conductors que veurien malament un peatge al centre de la ciutat però es queixen del trànsit lent, atabalats que deixen el cotxe en doble fila i que s’indignarien si un altre els fés esclatar el retrovisor d’un cop amb poca traça, indigents que et volen ajudar a aparcar allà on ja tothom veu que hi ha aparcament, manifestastants que tallen carrers amb altres dotze manifestants i alenteixen una circulació ja prou lenta, aturats que no negociaren gens les seves condicions quan era l’hora i que ara es lamenten quan no tenen feina, aprofitadets que treballen un dia per agafar una baixa i espavilats que aconsegueixen una plaça d’invàlids just davant de casa per poder aparcar fàcilment, treballadors públics que van escollir el camí segur i que ara s’enfaden quan els toquen un sou no-productiu o gent amb un munt de preocupacions socials que fan de treballadors socials i que se senten imprescindibles però que no solucionen quasi res arribarà el dia , esperem-ho tots, en que es tornin liberals o  responsables.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s