Dia 3 : Selingman- Tusaya,

Image

Esmorzem i ens adonem que : 1) a Amèrica hI ha un gran nombre d’americans extravagants. 2) L’humor americà és fort. En un estat del sud – Arizona- on encara pengen banderes confederades hi ha un cartell que diu: ” Children Left Unattendend will be sold as slaves”:

Arribem al Gran canyon. És un lloc on fer una foto bona és quasi impossible. La peculiaritat del escenari és que enlloc d’impressionar l’alçada , n’impressiona la fondària.

Hi ha varies rutes, nosaltres en triem de les més senzilles. El parc està adaptat amb camins pel que mai tens la sensació que et podries perdre o fer tard a sopar. Caminem i suem. El Marc parla amb una atleta sueca.

Després de tastar algunes budweisers i fer una llarga migdiada el temps se’ns tira a sobre per poder veure la caiguda del sol- el moment del dia en que la llum afavoreix la bellesa i antiguitat dels barrancs. Ens hi afanyem, ens perdem, dubtem, ens desorientem i finalment acabem a l’hora justa en un dels punts on pitjor es veu la posta d’entre els 300km2 de Parc natural.

Decidim posar un anunci al Lonely Planet comentant que hem descobert un lloc  increïble per  arruinar així l’experiència de més gent.

Consumeixo la pitjor amanida que s’ha fet mai a Occident. Iceberg fred i formatge ratllat. Quan em queixo el cuiner hi tira més formtge ratllat semicongelat. La impressió és tan intensa que ens bevem 2 rondes de Coors. La marca de cervesa de colorado etiqueta amb un paper les seves ampolles de manera que si està molt freda- bona senyal – el paper es torna blau i si no ho està tant- senyal que ets a Barcelona- es torna blanc.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s