dia 1 de 21. Los Angeles-San Bernardino-Los Angeles

Arribada. El jet lag fa de les seves. Lloguem un cotxe, en veiem un altre que ens agrada més; més yo bitch i menys soccer mum. Ford contra Chevy. Conduim durant dues hores destí Joshua tree amb l’efecte de les 12 hores de viatge i les 9 de jet lag colpejant fort el nostre cap. I aleshores l’epiafania.  L’ignasi se n’adona que no duu la cartera a sobre amb totes les VISA i els diners i els canrets. Bravo. On es? Al cotxe que hem deixat i que just després agafava una família italiana. Bravíssimo. El telèfon del lloc de lloguer cap delñs afroamericans que hi treballa l’agafa.

Mentre l’Ignasi truca el Marc se n’adona que li han cobrat 400 € de més a la tarjeta de crèdit per uns serveis que ja havíem fully paid. Bravíííiiííiíísssimmmmmo.  Hispania en la seva màxima expressió. Així que amb tota la baixona fem el camí invers.

L´’unica cosa que funciona bé de moment és el GPS.

Arribem a Dollar Rent a Car i una negra gorda (el nostre estat d’ànim ha empitjorat molt) desmotivada ens atèn. Les informacions de servei són: no pot veure a la pantalla que el cotxe que diem hagi sortit de l’establiment- encara que quan nosaltres marxavem la família ja tenia encès el motor- i ens han cobrat assegurança mèdica, assegurança de claus, taxes associades, sense haver-ho demanat.

Amb la cara d’una dona grossa que fa estona que no menja un donut- desmenjada- ens cancel·la els càrrecs extra.

El Nieto l’hem deixat fora perquè estava molt adormit. Tenim por que algún veí de la zona amable obri el cotxe i se l’endugui.

Decidim quedar-nos a dormir pels volts del aeroport. Una hora i tres quarts més tard i després de demanar a dotze motels, inn i hotels de different categoria, arribem a un lloc terrorífic. Hi tenen lloc. 65 dolars la nit pels tres. Som-hi.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s