LES COSES QUE HE PERDUT

Una jaqueta d’aviador que em va regalar la meva àvia i que feia tres dies que portava, un jersei vermell molt bonic en un club de música electrònica quan insistíem en negligir els guarda-robes i invertir els diners en amfetamina, el lladre em va deixar un jersei granat a canvi que encara conservo, unes ulleres de sol que mai han sortit de casa meva però que mai he trobat, el meu cotxe varies vegades de dia i no sempre per culpa de la grua municipal, dos ordinadors portàtils en dos anys, les claus i la cartera un cop l’any, la dignitat sovint, la vergonya també, la boda d’un dels meus millors amics per estar treballant i no saber organitzar-me, camises i pantalons que no sé si estan a cases d’altres o a casa meva o al maleter del cotxe, el meu avi per causes naturals i la meva tieta quan era a Berlín, un telèfon mentre dormia la mona en un banc del carrer Marina i esperava per esmorzar amb la Verònica, caçadores que em van portar de NYC i alguna relació, poques, per la constatació de no saber de què parlar. Encara avui quan algú per Nadal o el meu aniversari em regala alguna cosa, la meva àvia em diu , a veure si no ho perds que ets un desastre.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s