POSTAL 1

Això és el que vec des del meu apartament on totes les habitacions donen al exterior. Em sembla una vista extraordinària. M’ajuda a concetrar-me. té verd i aus i gel. I té un edifici que fa de mirall al d’on visc jo. Els edificis semblen tristos i sinistres des de fora, per dins no ho són gens. No s’hi sent quasi cap soroll, els pisos són càlids per dins , les finestres tanquen bé. L’única cosa dolenta que li trobo al meu apartament és no poder-m’hi estar més temps.

PS- Ara que tinc una càmera voldria començar unes sèries: coses que diuen bismarck, avis amb estil i també hi ha merda a alemanya. Crec que ho penjaré el tumblr. Pot ser que el flickr s’estigui morint?

 

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s