PER QUÈ T’HAURIA D’AGRADAR THE ECONOMIST

No llegeixo The Economist per esnobisme ni per voler ser més que. El WSJ no sé de què parla , el NYT té una web d’una densitat indigerible i el Krugman o el Douthat fan bromes que no entenc. Però m’agrada el setmanari.

1) Se sap del que parla. No dóna per sabut res i això en audiències que estan desequilibradament informades és d’agrair. Potser amb l’excepció d’alguns articles sobre finances tot és amè, ben explicat, comprensible

2) Equilibra. El setmanari procura, a més de parlar de temes dels que la resta de Mèdia no parlen , enfocar críticament allò del que parla. De manera que acostuma a informar d’allò negatiu en els temes que la resta de mitjans tracten positivament i a la inversa.

3) Optimisme. Si penses que el capitalisme només són males notícies llegeix The Economist. Faràs dos descobriments. Hi ha molts aspectes que no t’havies aturat a valorar. I n’hi ha alguns que són positius

4) Estil. Llegeixes un article , un altre, un altre i cap desentona. Hi ha opinaires amb girs millors o amb enfocaments menys habituals però en les notícies sense signar, sense glòria, hi ha un nivell homogeni de solidesa, arguments i ironia.

Jo m’he regalat la subscripció per aquest any. Posa The Economist a la teva vida. Ni que sigui en Ipad

 

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s