ORGANIGRAMES

Un criteri anglosaxó de la gestió empresarial situa les diferents posicions i àrees segons davant de qui passes comptes. ” I report to Mr. Wallace”, “You report to me”. En formes més tradicionals de gestió , qualsevol persona  de nivell inferior ha de passar comptes amb el càrrec immediatament superior. Es tracta, clar, d’una pèrdua de temps, energia i capacitats. En publicitat és dóna sovint que el teu cap directe no vol saber res sobre un tema concret. O en vol saber quelcom de molt superficial. Tu portes aquell tema, tu n’ets el responsable, només si hi ha un problema cal una autoritat i fins i tot si tens algun dubte és més fàcil dirigir-se directament a l’autoritat competent. Ningú se sent ni desplaçat ni menystingut. Es tracta d’una forma de fer que es podria aplicar a molts altres llocs.

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s