INDEPENDENTISME

Varies formacions es presenten a les eleccions. Moltes demanen o suggereixen la independència de Catalunya.

Jo aprofito per presentar la meva.

Si, Catalunya reduís els impostos i les subvencions i els ajuts, si a Catalunya l’educació fos obligatòria fins als catorze i hi hagués un servei militar o social obligatori, si a Catalunya les pel·lícules no es traduïssin mai per televisió i la televisió pública fos petita, ambiciosa i cultural, si Catalunya deixés que Girona fos com Milà i acabés les infraestructures pendents, si Catalunya fos energeticament i alimentariament més autosuficient, si a Catalunya s’establis un pacte pel qual el partit més votat ha de governar i es refés la llei electoral, si a Catalunya els partits tinguessin llistes obertes i no es subvenciones mai més cap empresa que es volgués establir al país, si a Catalunya no es pogués cobrar l’atur si no vas a treballar o formar-te ,si Catalunya reformés la Universitat i acabés amb l’endogamia i premies la publicació internacional, si a Catalunya es suprimissin municipis i s’operés des de les vegueries, també l’urbanisme, si a Catalunya les coses es fessin així i d’altres formes semblants aleshores voldria la independència. Mentrestant, veient que ni els meus polítics ni els meus conciutadans ho volen així, no em cal.

Advertisements

Un pensament sobre “INDEPENDENTISME

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s