MY WAY

A la indústria publicitària- potser a d’altres també- es produeixen un enorme nombre de documents de presentació. Són documents que no són massa rellevants en el procés productiu – estan sotmesos a canvis – però que tenen un valor d’imatge alt. Per aquesta raó els llegeix molta gent, es corregeixen varies vegades i es tornen a imprimir. És un procés esgotador i sovint inútil. Molts cops s’hi cometen errors per fer-ho amb pressa. Molts cops es corregeixen errors mínims i se’n deixen passar de significatius. La cosa va així. Una part del cinisme professional imprescindible per a la supervivència és deixar de rebel·lar-se contra aquestes correccions ad nauseam. Qui està per sobre teu té dret a la correcció i qui està per sota té el deure de la modificació. En qüestions de documents , no hi ha més criteri que el jeràrquic.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s