CONTROL

Una indústria que mou tantes persones i recursos en un temps tan concentrat tendeix al desordre. Això noi és nou ni és d’ara. Es tracta d’una característica pròpia de la producció audiovisual. Davant d’això hem observat dues posicions bàsiques. El deixar fluir o el voler controlar. No hi ha una formula millor i depèn totalment del matís personal. El que hem vist és que normalment deixar fluir es basa en una organització prèvia molt sòlida que s’allibera a partir d’un moment  i s’ accepta que no és possible controlar-ho tot. Cal ser molt bo per poder deixar fluir , cal tenir un nivell de responsabilitat elevat i , sobretot, cal que no hi hagi cap dubte que s’ha fet tot el que es podia i que precisament per això s’ha deixat anar una mica la brida.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s