SOUS

En el pas previ a ser empresari, com a assalariat, hi ha una distribució a partir d’un moment entre la responsabilitat i el salari percebut. Tothom se sent mal pagat; és quelcom d’humà. Però a partir d’un moment es pot objectivar. El que et paguen ha d’anar en relació al que li pots fer guanyar/perdre a la teva empresa. Estalviar (sàviament) hauria de ser un objectiu dels tècnics i dels ajudants de direcció, de les maquilladores i de l’equip de producció. I queda clar que qui més és capaç d’estalviar i de generar hauria de veure-ho reflectit en el seu sou i qui menys valor afegit i menys innovació aporti al seu lloc de treball, menys. Per sort de molts, això no passarà.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s