MJZ

MJZ una productora anglesa.

La millor producer a la que he vist mai treballar- Suza Horvat – directa, ràpida, amb una memòria enorme, capacitat de llegir les situacions i les persones, generadora de solucions i no de problemes. Molt gran. Es nota un rerafons americà que n’atia el protagonisme i freda sota una capa de simpatia peròsegueix sent excel·lent.

Un director Jim Gilchrist que té 29 anys i que ha rodat 52 anuncis en els darrers 3 anys. No deu ser ric però tampoc deu tenir problemes econòmics. El tio no va saludar ni un dia però quan tot va acabar va ser molt amable. No va perdre gens el temps entre els 16 i els 26 i per això és on és; no és un geni , és un pencaire.

Cap dels dos té família. I no semblen tormentats per això

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s