ESTILISME

Els departaments d’art acostumen a tenir un director d’art /production designer, un cap de compres i runners. En els departaments d’estilisme la figura del cap de compres- que gestiona diners, equip i transports- gairebé no existeix. Quan els pressupostos són baixos l’estilista pot anar fent amb els seus ajudantets – estudiants de moda, noctàmbuls i gent que no parla anglès- a partir d’un cert moment faria bé en reduir el nombre d’ajudants agafar-ne dos de competents, algun becari per planxar i un cap de producció que s’ocupés de gestionar el flux de diner i d’ordres. No em tornaria boig per fer-ho – els soldats d’estilisme són més queixosos que els d’altres departaments- però caldria fer-ho igualment.  Espero que la Buki llegeixi aquest post.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s