MEDIAPRO

Hi ha un ressò Hearst en tot l’èxit Roures. Un Hearst maoísta però igualment un tità ambiciós, avançat, dur o càndid segons el moment, gelós de la seva vida privada. Vam passar tota la setmana passada a les seves instal·lacions. Magnífics estudis per a la producció audiovisual al centre de Barcelona. A part dels diners que s’hi ha abocat, de la visió i de l’èxit hi ha el grapat de detalls que hi contribueixen. Hi vam trobar uns professionals excel·lents. Fa unes setmanes un company de professió em comentava que s’havia quedat molt impactat amb el productor de les pel·lícules del Woody Allen i del Soderbergh – el Bernat Elías- perquè és una persona que parla molt poc i que va molt per feina. Aquestes dues qualitats són cares de veure en una indústria sovint massa impregnada de pirotècnia. Doncs bé quan torni a veure el meu col·lega li podré dir que la responsable de platós, el cap de seguretat i tot hom que ens creuessim a Mediapro semblaven posseir  i practicar el mateixos valor. Parla el mínim per fer la feina (molt) bé. Si en Roures mai el fan noble podrà escriure el lema en llatí al seu escut d’armes.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s