AVIONS ATURATS

Hi ha una classe de gent que se n’alegra quan les coses es compliquen. L’espai aeri europeu està col·lapsat. Al voltant de 15000 vols cancel·lats cada dia. I algunes persones ho veuen com un recordatori que la natura es pot imposar sempre a l’home. Gloriós. Deu ser que no tenen clients internacionals que es rumien seriosament de cancel·lar els projectes i els pressupostos. Deu haver-hi indústries en las que la presència física de les persones no compta tant però a la que aquí ens dóna de menjar és fonamental. Sense fotògraf no hi ha foto. Sense fotògraf no hi ha diners internacionals que lubriquin l’economia. De manera que esperem que tot torni a la normalitat de seguida. Com d’altra banda, sembla que comença a passar a tota arreu menys aquí; sobretot si tenim en compte les molt pessimistes i anti-capitalistes previsions de fa uns mesos.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s