quant val?

Quan som enmig d’una producció publicitària sovint s’han de trobar coses de seguida, en condicion adverses. Al principi ens proporciona una enorme satisfacció el fet propi d’aconseguir-ho. Pot ser un camp de futbol buit en diumenge, un bloc de pisos amb els llums encesos o material de gimnàstica d’un dia per l’altre. Ho aconsegueixes i l’adrenalina et remou. Però en producció hi ha dues qüestions que venen consecutives, just després de la disponibilitat. Quant costa i quant costaria cancelar-ho. Pot semblar absurd però és així. De manera que el nostre orgull d’aprenent queda ressentit quan el teu superior no s’immuta davant l’enorme proesa i simplement et demana “Quant val?”. I quan acabes de penjar i de fer la segona trucada et demana ” I si no ho volem? Ens cobren alguna cosa?”. Així que de seguida aprens que els Diumenges no has de trucar i despertar a tothom i que el teu esforç, si bé immens, ha de tenir un límit perquè podria ser perfectament que haguessis fet llevar del llit a la teva àvia malalta i al final allò que costava tant de trobar- un conill dissecat, una bomba de la República- ja no sigui necessari-

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s