Roaster

L’altre dia vaig pensar que hi havia una agència que representava a 100 o 200 fotògrafs, realitzadors o dissenyadors que poguessin crear continguts comercials per als creatius i directors d’art que ho necessitessin.
També es podria parlar directament amb les marques. Aquesta havia estat sempre una agència seductora; saltar-se a les agències. Ara vec que això no passarà ni pot passar. Perquè l’entorn canvia massa depressa com per no externelitzar i professionalitzar. El diàleg directe entre realitzador i marca o és microscòpic -local- o gegantí- la marca compra alguna cosa que ja està feta ex. Apple.
En el cas estudiat l’agència oferiria l’experiència i la fiabilitat. Els representats oferirien el talent. Es tractaria que hi ha hagués un gran nombre de representats, internacionals i capaços d’oferirs productes fàcilment identificables i potencialment  a preus raonables.
A partir d’ara començo una part a la meva plana amb el roaster de la gent que m’agradaria representar.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s