AUTORITZACIONS AUTOMATITZADES

Darrerament corre la brama que l’Ajuntament de Barcelona preparar un nou sistema per a demanar i autoritzar filmacions a la via pública. Es tractaria d’un format tancat on hauries d’anar omplint caselles- nombre de transports, material, equip, metres, etc.- tot molt concret i tancat. Aparentment quedaria poc lloc per a la improvització i la vaguetat.

La qüestió és saber si la indústria publicitària es pot permetre aquesta rigidesa. O caldrà que canviï a fons.

Hi ha una visió poruga que apunta cap a la major dificultat i limitacions amb que es pot trobar qualsevol productora a l’hora de rodar a Barcelona que potencialment podria repercutir amb pèrdua de clients.

Hi ha una visió més equilibrada que apunta cap a la necessitat que una ciutat com Barcelona necessita d’una regulació moderna i responsable alhora que adaptada i ràpida aplicant les noves tecnologies que conciliarà la vida del ciutadà i l’existpència d’una indústria.

Hi ha una visió de revenja que sospita que després de trencar alguna estàtua ens faran pixar sang si volem rodar estúpids i buits anuncis de publicitat al carrer. Si rodéssim, és un dir, amb en Soderbergh fóra una altra cosa.

Advertisements

Un pensament sobre “AUTORITZACIONS AUTOMATITZADES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s