PRODUCTIONS MANAGERS VAMPIRES

Hi ha un tipus de cap de producció amb qui és molt desgastant treballar-hi. Un tipus de cap de producció que probablement al seu país el principal atribut que té és molt la constància. Quan va de visita a altres llocs aquest atribut es dissol. Com que no poden fer feina efectiva la constància es transforma en tossuderia.
En l’audiovisual el diner ve del talent o, millor, del reconeixement de talent mutu entre agència i realitzador. Sovint els productors hi tenen poc a fer o a dir.  Números i organització. Els caps de producció es transformen fàcilment en secretaria per al director. Te blanc, dvd al llit , regals pels fills. Hi ha una obsessió malaltissa perquè res no falli, així que es repeteixen les coses moltes vegades perquè l’únic, l’exclusiu talent d’aquesta persona és la perseverància de manera que no se’n refia ni de la seva memòria, ni de la seva experiència ni de l’empatia. Només se’n refia de tornar a enviar un mail o fer una trucada i poder “doble check”.
Aquesta persona no està realment interessada per la vida del director en qüestió, ni tan sols considera que té raó però la mou una força superior: la voluntat de supervivència.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s