UNA PROPOSTA PER A LA PRODUCCIÓ DE VÍDEOS

Una possibilitat d’ampliar les aplicacions comercials dels vídeos que circulen per Internet-
Hi ha un munt de gent que consumeix vídeos per Internet tant des de Youtube o Vimeo com d’altres serveis. La gent veu tant petits gags d’humor, com curtmetratges, com (bons) anuncis. La durada de l’atenció és bastant curta i moltes vegades estem fent d’altres coses mentre el mirem. La definició i la profunditat de camp ens han deixat de preocupar massa.

Una possibilitat per a intentar trobar d’altres propietats comercials als vídeos seria introduir links cap a altres planes amb productes i serveis sobre-impressionats al mateix vídeo. Una petita bombolla que aparegués al vídeo- com les anotacions de Youtube- però amb la possibilitat que et poguessin dur fora de Youtube, a qualsevol banda.

Aquestes anotacions- com peus de plana però en el llenguatge audiovisual- podrien contribuir per exemple a què les marques estiguessin més disposades a deixar productes per a realitzar curtmetratges- ja que enlloc d’uns crèdits al final podria haver-hi un link directament- o propulsarien que els detalls de la producció – direcció d’art però també qüestions tècniques – es poguessin afegir a l’experiència de veure el vídeo a seques.

És clar que sempre s’haurien de donar dues opcions- amb o sense links- però fins i tot sense fer-ho obligatori estem segurs que seria molt temptador de saber on s’han aconseguit determinats mobles per a un anunci d’ H&M o amb quina òptica s’ha realitzat un determinat pla o qui és el dissenyador de les lletres que apareixen al fonts de la pantalla.

Fóra, en definitiva una forma d’enriquir els continguts del vídeo i encara que el purisme ens pot dur a pensar que això reduiria l’atenció cap al vídeo per si mateix nosaltres defensem que el que generaria seria que es repetissin els visionats.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s