PUBLICITAT II

Quan insistim que cal una menor implicació de les institucions públiques és perls efectes gens raonables que provoquen. De les banderes i banderetes que pengen dels fanals de les principals artèries de la ciutat de Barcelona, qui en pot ser usuari? Una institució sense problemes de pressupost. Una institució pública, doncs. De manera que un format de comunicació tan car alhora que tan visible acaba sobrevivint i semblant rentable gràcies als esforços de les institucions amb un forat a la butxaca.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s