PUBLICITAT I

M’agradaria saber quan gasta l’entitat metropolitana de transport- TMB- en anuncis. És un desig que arrosseguem de fa anys. Sopar al Drolma, anar a una universitat d’elit, conèixer en Xavier Roig. Desitjos de llarga durada. La novetat d’aquest mes és voler saber també quan ingressa ja que sembla que només a partir d’una gestió ridículament apartada dels principis de productivitat seria possible un grau d’auto-promoció tan obscè. Per qui vulgui comprovar la transparència del diner públic en aquest tros de món li recomano que provi de posar al google “pressupost TMB” o que navegui ( amb barca petita) per la molt plena d’informació corporativa plana de TMB, ben farcida per altra banda de coneixement volàtil.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s