CORDAR-SE LES SABATES

Començar el dia afaitant-te i cordant-te les sabates. Quan els escriptors dels anys trenta i quaranta parlaven de la civilització suposo que es referien a això. La forma més efectiva de sobreposar-se a les ganes de quedar-se tombat llegint, menjant raïm i en general fent el romà. La sabata de pell, poc flexible, no et permet relaxar-te, et porta de la llatinitat descalça primaveral a un estat més luterà i d’esforç. Per la gent mancada de disciplina la sabata de cordons és una possible salvació; la darrera oportunitat per a començar a aprofitar els matins i deixar per a dormir -i descansar els peus- la nit.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s