INJUSTÍCIES ACCEPTADES

En aquestes latituds de la democràcia parlamentària s’ha acceptat de fa temps que uns quants partits que no han guanyat les eleccions pactin entre ells per pdoer fer fora al que ha guanyat. Es tracta d’un mecanisme tant corrupte que obliga els partits menys simpàtics o menys pactistes o menys ambiciosos a la dura tasca de guanyar les eleccions per majoria absoluta. O majoria absoluta o res. Als països amb president hi ha algú per sobre dels partits i dels executius de torn que encarrega de fer govern. Ho veiem ara a Israel. Els presidents són persones que estan per sobre dels partits que és en realitat la sensació que la majoria de ciutadans tenim ( per sobre o per sota segons el dia=. Aquí no, aquí depenem de les negociacions dutes a terme en un brut i fosc racó. I així tenim la democràcia que ens mereixem; que no totes són iguals.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s