BIOGRAFIES

Dues contribucions al país: la biografia de Josep Pla i la biografia de Ramon Trias Fargas. Amb tanta gent increïble que ha existit l’escriptura documental sembla una de les millors sortides possibles per a no fer el ridícul. La crisi ho eixuga tot i també l’interior de les meves butxaques així que encara no he pogut anar a comprar-los. No es tracta de llegir-los sinó de comprar-los. Des d’aquí només desitjar que no s’hagi portat la seva vida al terreny de l’anècdota i de la cosa dolça. Ho esperem.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s