ANTI-AVALOTS

S’ha suposa que un article previsible és un mal article. També cal de tant en tant deixar les coses clares i plantar-se ben dret i ferm davant la vulgaritat i dir-li : no tens raó.
Els anti-avalots actuen perquè la direcció política ho decideix. En aquest cas per desallotjar la Universitat presa pels estudiants durant setmanes i controlar després una manifestació. efectivament les manifestacions s’han de controlar perquè gràcies a l’efecte de l’anonimat hi ha molta gent que aprofita per fer el brètol i trencar coses. En tenim manta exemples.
De l’acció dels anti-avalots se’n critica :
1) La desproporció.
La desproporció depèn ben bé de com la miris. Uns quants ferits de porra o de pilota de goma no són desproporció. Els manifestants són els primers que ho saben i que hi juguen. Si tinguessin por d’una policia efectivament assassina no es plantarien davant seu a fer el gallet.

2) La violència contra els periodistes.
Els periodistes a part d’una manca d’auto-exigència escandalosa en la majoria de matèries que tracten s’han cregut el mantra de la seva indestructibilitat. Senyors, els corresponsals de guerra moren i els que cobreixen manifestacions tenen tiquets de rebre algun cop. Sembla una cosa lògica, una cosa que els Capa o els Woodwarth tenien clares i que ara s’han oblidat.

3) Violència contra els innocents.
Qui convoca una manifestació que rondi les Rambles, la Via Laietana i la part antiga de Barcelona no és la Policia. La Policia és allà per controlar-la. Vostè vol anar amb el seu fill a una manifestació on hi haurà tensió? Faci vostè el que vulgui però hi ha manifestacions pacífiques , amb controls de seguretat i després hi ha manifestacions-resposta. I si està passejant i veu molta policia i molta gent cridant ha d’apartar-se no perquè la Policia carregui sinó perquè els manifestants estan ocupant il·legalment l’espai que li correspon i en passarà una de grossa. Fer servir el ciutadà d’escut és de molt mala educació però és el que fan.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s