UNIVERSITAT

Quan fins i tot el diari socialdemòcrata oficial es planteja la idoneïtat de canviar certs aspectes del sistema universitari és que les coses s’han complicat tant que la necessitat del canvi s’ha tornat indiscutible fins i tot en una societat com la nostra on a base de dir que aquí no passa res i que aquí no cal canviar , total perquè, ens hem cregut de veritat que es podia seguir pel camí del malbaratament públic i ara-sorpresa, indignació- hem de jugar amb les noves regles del joc, les regles del joc que et diuen que no et refiïs en absolut que tindràs una pensió en el futur però que tampoc et pots refiar dels fons d’inversió raó per la qual l’única opció que tens és la de treballar molt ara, molt en el futur i en molta quantitat per tal de poder pagar totes les teves despeses teves i de la gent que estimes sempre amb l’esperança que la formació i el coneixement et preparin millor enlloc de pitjor per un món on a la majoria ens paguen per rebre i enviar mails i procurar pensar un xic en l’interludi.
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s