BOTIGUES

El tancament massiu de botigues de barri. És un problema. Hi ha molta, però molta gent que pateix com per que el govern doni notables. També és cert que hi ha alguns problemes que es pateixen igual als llocs civilitzats que aquí. Sobre les botigues em demano si hi ha alguna cosa que es pugui fer a part d’esperar darrera la caixa i esperar que entrin alguns clients. Som d’una forma que no ens agrada que ens interrompin, que ens xisclin a l’orella o que ens convidin insistentment a entrar. Cert. Però es podria posar una mica més de música o promocions més òbvies o obrir de matinada o esquers de qualsevol mena per tal d’aconseguir que la gent entri a la teva botiga i s’hi gasti deu o vint euros. No sóc botiguer però esperar l’enterrament no em sembla la millor solució. En tot cas, sort a tots !
PS – A altres alçades d’anàlisi els amics Krugman i els de Think Market segueixen discutint què podria ser el millor.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s