COMICS

Contacte durant el cap de setmana. Berlin, Octubre i Ultimate Avengers. Resultats variats.
Berlín és un còmic simple i previsible, està ben fet sense res de massa especial. Octubre té algunes coses extraordinàries pel que fa als dibuixos però narrativament fa el mateix que fa la serie Lost. Inventar-se coses creixientment complexes i enrevessades no és un exercici de narració com d’imaginació. està bé, pot ser agradable i pot ser desesperant. Prefereixo menys impactes i que estiguin una mica més pensats.
Ultimate Avengers és un còmic d’herois. D’herois amb poders i amb roba estreta. Però com que és un còmic d’ara intenta veure les flaqueses dels nostres herois i humanitzar-los. Com Watchmen fa anys. Augmenta el seu valor si has llegit historietes d’herois previament i et fa gràcia veure en Thor convertit en activista ambiental o el Capità Amèrica en una mena de Clint Eastwood.
L’altre dia em deien que els suplements dominicals estaven pensats pels dies de ressaca; els comics també.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s