COLÒNIA

Saber que a l’antiga i orgullosa Germania també hi cauen edificis per culpa de fer malament els túnels del metro no alleuja però en canvi reforça els arguments a favor de l’Enginyeria. L’Enginyeria amb majúscula és una disciplina elevada, a l’abast només d’uns quants. Empra la tècnica, el càlcul i cadascuna de les victòries de l’enginy humà contra les forces naturals- resistència a la gravetat, resistència a l’òxit, resistència a la pulverització- per tal de millorar la vida quotidiana dels individus. Que el periodisme difongui pors medievals al voltant de fer ponts o túnels o estacions de metro no és un problema d’enginyeria sinó de superstició. Que els polítics no escoltin els tècnics és el que passa quan donem responsabilitats a qui no les mereix. Res d’això és problema dels enginyers i per això també passa a l’antigament eficient i orgullosa Germania.
Aquest espai ha estat patrocinat per Caixa d’Enginyers.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s