DONANTS

Quan em van dir que el nombre de donants d’òrgans havia disminuït els darrers anys vaig pensar mira , un altre exemple de la volatilitat de la moral que ens caracteritza; diem voler fer una cosa i en fem una altra. Després continuen l’explicació i apunten que hi ha menys accidents de trànsit amb gent jove implicada amb resultat de mort. El mort ha de ser jove per donar més i millors òrgans i no tindre’ls prèviament malalts, clar. La xifra doncs amaga altres coses. Si penso en d’altres xifres- reducció del nombre d’accidents a l’àrea metropolitana, nombre de morts en context domèstic, volum de desglaç de l’Antàrtida etc- m’agradaria poder llegir de tant en tant els contrapesos que li donen complexitat i no els que et duen cap al pensament natural.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s