SALVADOR

Jo me’l llegeixo cada dia com a l’Enric Vila, en Jordi de la Torre, en Vicent Sanchis , en Melcior Comes, l’Iu Forn, en Sala-i-Martin quan puc i m’imagino el que escriurien l’Alfons Quintà i en Joan Oliver si encara parlessin cada dia. Aquesta és la meva gent i no hi ha cap dona per estricta casualitat. Però darrerament trobo en Salvador massa rus, amb una mena d’espiritualitat desorientada i pomposa. Tanta insistència en l’essència, el que som i el que no som, el recargolament i en el trascendir. Espero que torni d’aquí poc a la croqueta i a l’humor.

Advertisements

3 pensaments sobre “SALVADOR

  1. tens raó…jo també enyoro articles que et facin somriure de bon matí…la única dona que llegeixo escriu al seu costat i encara que no hagi trobat la seva millor forma estic segur que l’acabarà trobant. Arribarà a ser tant divertida i ocurrent com ella n’és. N’estic segur…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s