SUBSCRIPCIÓ

Més o menys ja tothom parla de les dificultats de fer-se un espai a Internet i etc. De la sobreinformació, el xoriço i la teoria de l’embut. A mi em funcionen bé dues formes de navegació. Una és l’aleatòria, sempre gràcies als amics d’Stumble i a tota la gent que vol compartir. L’altre és l’editorial a partir de la subscripció i (molt important) dessubscripció de planes de diferents autors i mides. Anar a Google i buscar paraules aleatòries per passar l’estona ens hauria de semblar a hores d’ara tan antic com encendre unes espelmes per poder cosir de matinada.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s