PUBLICAR

És innegociablament cert que hi ha massa llibres i que la indústria editorial planteja un dels reptes més eloqüents a la balança entre efectes de la cultura (entès com a tot allò humà) i capacitat de recuperació de la natura. Tant de paper per no res. Si rebaixem el nostre nivell de compromís i sensibilitat a l’estàndard humà habitual i ens demanem només què ens agradaria fer per fer alguns diners potser ens podríem treure algunes vergonyes i acceptar que fora un luxe, un plaer i un objectiu legítim escriure, fer fotografies, editar-les i posar-les en planes cosides perquè la gent pogués llegir-ne unes quantes i sentir alguna mena de plaer o de fàstic mentre els dígits del nostre corrent passen d’un a dos, de dos a tres i dels tresos als quatres.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s