AVI MOGRABI

L’Avi Mogravi està en contra de la darrera acció del seu govern a Gaza. Per mi una de les grans contradiccions ibèriques ha estat l’afició per anar a posar el nas als anus de fora quan el nostre fa tanta olor. Em sembla una actitud immoral. I després hi ha aquest documentalista, refinat, convençudíssim, pacifista, objector de consciència, detingut i empresonat vaires vegades per Israel, odiat pels laboristes i el Likud, que el millor que té és que tot i els seu convenciment i militància et parla amb la suficient ironia i prou refleixió. Suposo que és la sensació que es podia tenir abans amb un Semprún per exemple. Fins amb un Montalban. No en tinc ni idea de si són exemples vàlids però es tractaria d’ un grau de civilització per sobre de qualsevol idea. Recomano les seves pel·lícules i si mai teniu l’ocasió d’escoltar-lo en directe no us ho perdeu.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s