EXILI

Mercè Rodoreda, Agustí Bartra, Joan Coromines, Joan Sales, Joan Miró, Pere Calders, Eugeni Xammar, Josep Carner, Nicolau d’Orwell, Rovira i Virgili, Tísner, Carles Riba, Josep Palau i Fabre. Buida el país de l’elit i emplena’l d’una immigració adversa. Abraça totes les ideologies toves , benpensants, senzilles i tendres i el catalanisme quedarà reduït a un cert grau d’arrogància i un altre punt d’ineficàcia amb poca vergonya.

Advertisements

2 pensaments sobre “EXILI

  1. El catalanisme pateix una manca de referents actuals i els pocs que hi ha evidentment s’amaguen vist el panorama.Estem sumits en una deriva que ens porta pensar que estem sols i que no hi ha res a fer. Necessitem un renaixement.Els catalans som tan guais que per no semblar no-guais som capaços de no ser. D’on vénen tants complexes? On rau el pecat capital de la catalanitat?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s