VIATGE

D’entrada suposo que tenir més diners et permet comprar ara un bitllet pel mes que sigui i decidir-te a de 4 setmanes de vacances sense donar-hi massa més voltes. De fet no et cal ni anar-hi quatre perquè no has d’aprofitar res. També ajuden els contractes clar.. La gent va fent broma amb els autònoms. No paren de queixar-se. Penquen menys del que diuen. Paguen com tots ni més ni menys. La subclasse social que no té contracte pateix d’una mena de corcó permanent que li impedeix d’anar de vacances amb la tranquil·litat d’un assalariat Hi van quan no toca, fora de temporada però sovint sense el caliu que et dóna viatjar amb amics. Anar sol a Fiji no són vacances sinó teràpia. Vaja, que m’agradaria anar de vacances a l’Agost.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s