LES SABATES A BUSH

Quina gràcia que li llancin unes sabates a Bush. Ui quin gràcia. El boc expiatori per tot, el nino de drap. I el dia que ja no el tinguin amb què jugaran els reis de la casa?

Advertisements

Un pensament sobre “LES SABATES A BUSH

  1. Ha tornat el liberal! en l’última tanda de posts estaves més moderat però ara veig que tornes amb forces renovades. Com dirien aquells, “el azote” de la izquierda! (jejeje)Comparteixo amb tu que hi ha un cert fariseisme en tot plegat però jo com a humà em vaig alegrar molt del que li va passar al Bush. Aquelles sabates simbolitzen l’empipamenta dels ciutadans del món, un cuorum molt generalitzat. Jo també vaig tirar aquelles sabates coi! Evidentment ell no és l’únic culpable però si el més responsable. Ens ha fet viure 8 anys de calamitats encadenant un desastre darrera l’altre (si fem la llista fa por). I sense fer demagògia, quantes persones han mort per les decisions que ell ha près? Per quina raó que jo pugui entendre ha de morir un nen que viu en una una vall de l’Afganistan? És un personatge altament indecent ja sigui de manera voluntària o simplement fruit de la seva imbecilitat. Que un home com ell pugui ser el president dels EEUU és molt trist i frustrant i va en contra de la meritocràcia que ha fet tant gran el seu país.Per a mi no mereix cap clemència com no la mereixen monstres com l’Aznar de l’actualitat i tants d’altres.Ells ja trobaran algú de qui enriure’s però jo li desitjo bon vent senyor Bush!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s