TOCINERIES QUE TANQUEN

La Flora va néixer a Igualada i fa molts anys que treballa a la tocineria que els seus pares van obrir al Carrer Sepúlveda. Sempre han venut gènere de bona qualitat, a vegades una mica car, a vegades amb l’antipatia pròpia dels dilluns però sempre amb prou traça i prou clientela. Ara la persiana baixa i ja no la pujaran més faci sol o sigui rúfol perquè els números no surten i ningú treballa per perdre-hi diners. En moments així les emocions t’ empenyen dolçament a rebutjar la crueltat del mercat. I precisament doncs és el moment per també amablement defensar-ne les bondats i les contradiccions.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s