SANG FREDA EN PRODUCCIÓ

Una amiga diu: Ës molt fàcil ser un productor el que cosa és ser bo. Sembla una frase de galeta xinesa però a mi o m’ho sembla. a tots, epr exemple, ens irrita quan algú de la nostra edat arriba a un esglaó més alt que nosaltres més ràpidament. A mi molt. Diners, reconeixement, etc. La qüestió és què passa quan en veus a un de bo treballar i comproves que necessites tota la teva disciplina, memòria, energia (constant no explosiva) i sang freda per gestionar pressupostos i trobar solucions a alta velocitat i fidelitat alta.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s