REACTIVITAT

Hi ha una forma de pensar anomenada reactiva-corrosiva que obliga als que la practiquen a defensar que els pobres són uns ganduls per contradir la cançó ploranera dels revolucionaris de saló o que a prendre postures futuristes i amants de les xemeneies per contrarestar l’efecte de veure notícies sobre animals en tres de cada set telenotícies amb la desgraciada conseqüència de convertir qualsevol procés mental en res de desenvolupat, tan sols, una forma d’omplir el buit entre glop i glop de gintonic.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s