OBAMA

Llegeixo un llibre que ha escrit el candidat. Hi ha dues coses que m’impressionen. Una apel·lació constant als valors- a vegades contradictoris per a un europeu; família, sistema públic, empresa… La segona és una reiteració en la necessitat a entendre’s amb el republicanisme i amb d’altres opcions electorals. No es tracta d’una necessitat tàctica sinó -sembla- d’un convenciment ítinim i molt encertat. Només hi ha una forma de fer política i és la de ser capaç de generar projectes que puguin ésser assumits transversalment per la societat. El govern espanyol actual no ho aconsegueix això. El català tampoc.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s