SCARIOLO I VALERO

Vostè arriba cansat al cap de setmana i decideix seure i reposar. Encengui el televisor i tindrà una experiència socràtica. El senyor Sergio Scariolo- italià, repentinat- comenta el noble esport del basquetbol, el senyor Valero Ribera- odiador d’olives, mefític i sublim- comenta el desconegut esport de l’handbol. Ambdues són experiències incomparables. Gens a l’abast del periodisme d’entreteniment, ignorant, gratuït i babau. Parlem de dues personalitats que s’han destacat per una activitat que en l’esport és molt valorada; guanyar-ho tot. Quan parlen fora del vestidor se’ls hi entén tot. El que volen dir i el que preferirien, per educació, no dir. Es tracta d’un privilegi i d’un encert per part dels – tan sovint criticats- programadors. Gracies i , ja ho saben, si no practiquen esport, com a mínim consumeixin comentaristes de qualitat.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s