CONTINUÏTATS CULTURALSGustav Klimt ha fascinat a fornades d’urbanites . Hipnotitza una mica. A molta gent li havien agradat els seus vestits. Els vestits no són gens inventats sinó part estricta del folclore eslau. Amb daurats, pedacets i retalls. Tot molt estilitzat i fred. Però bàsicament és com si mitja Europa estigués fascinada per noies vestides de fadrina. Encantador. També és igualment cert que aquesta estampació la trobem en alguns tipus de modes contemporànies. Veure el mateix Klimt vestit és veure un professor d’Stanford dels anys setanta. Tants els vestits de Klimt , com els seus consumidors, com alguns dels estampats que utilitzen els seus consumidors tenen una herència comuna. Bohèmia; l’alta Txèquia.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s