DISSENYAR

Hi ha dues disciplines que haurien d’estar diferenciades i que sovint no ho estan. Per una banda hi ha la gent que pensa en com comunicar quelcom per a què sigui agradable a la vista i a l’esperit. N’hi ha uns quants que ens semblen interessants a la ciutat de Barcelona. El Pablo i l’Âlex per posar dos noms de gent a la que no m’uneix cap vincle afectiu. Hi ha coses que se segueixen fent bé. després n’hi ha una altra de completament diferent que té relació amb el disseny de les facilitats, habilitats, originalitats que tindran les nostres planes a la xarxa. No es tracta ni de bon tros del mateix només suposa una confusió més de les provocades per les presses. És com demanar-li a un bon fuster que instal·li sistemes de refrigeració de l’aire. Quan les empreses vagin entenent com d’imprescindibles són ambdues figures la xarxa tendirà cap a la professionalització i el bon ús també en aquestes terres,
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s