FIRST AD

El primer de direcció en el set de rodatge és el que mana. L’ideal és que sigui una combinació entre membre de l’exèrcit i marquès. Dur, fred, subtil i agradable quan es pugui. Quan t’imagines una pel·lícula com Ghandi i l’estat mental i preparació necessàries per tal de controlar un projecte així durant set setmanes te n’adones que no es tracta d’una feina qualsevol. Com sempre n’hi ha de qualssevol fent-la però el que compta en definitiva és quan trobes a un senyor al que després de vint anys li segueix anar a l’altra punta del món per tal de defensar un projecte que al final i definitivament no li és res de personal.
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s