DUES NACIONALITATS PREDOMINANTS, UNA COMUNITAT AUTÒNOMA

Catalunya ja no és un país. o sigui que hi ha dues comunitat nacionals si bé no enfrontades com a mínim diferenciades. No és català qui viu i treballa a Catalunya sinó qui vol ser català. Parlar català és un començament. La nacionalitat és només una voluntat i un comprimís. No es pot ser català i espanyol de la mateixa manera que no hi ha francesos-aleamnys o mexicans-canadencs. Importa poc. De veritat. no hauria de ser una energia dominant. Però resulta que ho és. Només guaita les Olimpíades, Europa. De manera que pren una posició. No cal voler la independència. No cal ser de cap ideologia concreta. Simplement tingues clar quina bandera t’emociona i si dius que cap pensa en un avió qe s’estavella contra el terra i quin et fa patir més o menys.

Advertisements

5 pensaments sobre “DUES NACIONALITATS PREDOMINANTS, UNA COMUNITAT AUTÒNOMA

  1. Home, sempre ens podem aliar amb els EUA o Rússia, que es veu que otorguen independències per decret!Potser seria més fàcil així que negociant estatuts i referèndums 2014.

  2. No entenc això de l’avió. Si m’afecta més o menys és perquè sóc més o menys espanyol? Potser m’afecta més perquè surt a totes les teles i diaris o perquè vulgui o no son els meus veins i perquè em podria haver passat a mi. Clar que si fos a Alemania tb ho pensaria però com que no ho veuria tant a la televisió no m’afectaria tant…. juguen amb els nostres sentiments, sempre.Jo si vull la independència. No em donarà la felicitat però si em sentiré un ciutadà més normal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s